Performanţa certificată contează!
Text Size
28 May, 2024

pasul 4 proces certificare iso

Pasul 4 - Încheierea procesului de certificare si eliberarea certificatelor de conformitate

După finalizarea acţiunii de evaluare în vederea certificării (etapa 1 şi etapa 2) toate documentele rezultate for fi grupate într-un Dosar de Certificare, în baza căruia se va lua decizia acordării sau respingerii certificării.

Confirmarea acordării certificării se face prin eliberarea către clientul evaluat a unui CERTIFICAT DE CONFORMITATE, cu valabilitate 3 ani de zile de la data eliberării acestuia.

Intervalul de timp dintre data efectuării AC1 si cel pentru efectuarea AC2 trebuie sa fie de cel puţin 30 de zile (termen limită necesar închiderii de către client a eventualelor neconformităţi indentificate la prima etapă de audit).

Termenul final de execuţie al etapelor de certificare (etapa 1 şi etapa 2) este de până la 6 luni de zile de la semnarea contractului.

Durata de timp dintre data contractării şi data eliberării certificatului de conformitate trebuie sa fie de cel puţin 90 de zile.

Apasă aici pentru schema completă a fluxului de certificare

Cerere online de certificare

Completează numărul tău de telefon, adresa de e-mail și sistemul dorit, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp. Mulțumim!

*Sau poţi folosi formularul complet de cerere ofertă, pentru o comunicare mai bună.

**Toate informaţiile colectate prin formular sunt folosite exclusiv de către Total Iso Cert, pentru ofertare şi contact, şi nu în vreun alt scop.