Performanţa certificată contează!
Text Size
13 Jun, 2024

O parte din feedback-ul clienţilor noştrii: 


 

CARPATICA ASIG SA

"Dorim să mulțumim echipei organismului de certificare TOTAL ISO CERT pentru prestanța, experiența și profesionalismul auditorilor, atitudinea prietenoasă și respectuoasă în același timp, dovedite pe parcursul derulării procesului de certificare.
Pentru noi acest succes reprezintă o reconfirmare a faptului că sistemul de management al calității implementat și certificat  funcționează și este menținut în mod eficace"


 

REMARX SRL

"Anul acesta ne-am certificat ISO cu ajutorul TOTAL ISO CERT. Colaborarea a fost extrem de eficientă. Am apreciat foarte mult disponibilitatea, rapiditatea şi amabilitatea reprezentanţilor acestei societăţi"


 

TRANSCAR & JOBSTL LOGISTIK SRL

"Prin prezenta ne declarăm extrem de multumiţi de colaborarea cu firma TOTAL ISO CERT. Va mulţumim şi pe această cale pentru sprijinul acordat în certificarea sistemului de management al calităţii precum şi a sistemului de management de mediu conform cerinţelor standardului la nivel european."


 

FEFROM IMPORT-EXPORT SRL

"Firma noastră este foarte mulţumită de colaborarea cu Total Iso Cert din toate punctele de vedere."


 

ROMDEZIMED PRODUCTION SRL

"Colaborarea cu firma dumneavoastră şe dovedeşte extrem de utilă pentru activitatea pe care o desfăşurăm, dar şi foarte placută. Suntem extrem de mulţumiţi de modul în care s-a răspuns necesităţilor noastre."


 

ATLASSIB HOTELS SRL - HOTEL RAMADA SIBIU

"Am apelat la serviciile TOTAL ISO CERT pentru că am avut o experienţă anterioară neplacută cu o altă firmă de specialitate. Aici am descoperit un colectiv profesionist, care îmbină în mod benefic experienţa vieţii cu energia tinereţii. Şi, foarte important în aceste vremuri de criză, o flexibilitate în negocierea preţurilor şi a programelor. Vă doresc numai bine şi succes în ceea ce întreprindeţi!!! Lucian Degan - auditor intern"


 

GENERAL CONSTRUCT SA

"Am colaborat cu SC TOTAL ISO CERT, pentru certificarea Sistemului de Management pentru Responsabilitate Socială, avînd ca standard de referinţă, SA 8000:2008, în anul 2011. Colaborarea a fost fructuoasă şi placută, astfel: Calitatea serviciilor - a fost foarte bună. Comportarea persoanelor de contact - foarte bună. Preţul de contractare - foarte bun. Au fost respectate toate termenele stabilite prin contract. Suntem foarte multumiţi de această colaborare şi urăm succes acestei firme."


 

OCHIA DANIELA

"O colaborare promptă şi avantajoasă pentru ambele părţi. Profesionişti care îşi fac treaba asa cum au promis. Succes în continuare!"


 

ELBAMA-STAR SRL

"TOTAL ISO CERT se poate descrie în 3 cuvinte: 1. Încredere; 2. Corectitudine; 3. Calitate superioară."


 

ATLANTIC TRAVELS SRL

"Încă din faza de certificare, am avut o colaborare extrem de bună, auditurile s-au desfăşurat cu profesionalism şi corectitudine. Ne dorim colaborare şi pe viitor."


 

POSTA ATLASSIB CURIER RAPID SRL

"Colaborarea este excelentă, având în vedere experienţa şi durata colaborării."

Formular feedback

Vă rugăm să ne lăsaţi în căsuţa de mai jos câteva cuvinte despre colaborarea cu organismul nostru. Vă mulţumim!